Wil je dat een gewone gebeurtenis op een grooote manier wordt verbeeld?
Wil je een aanvoelen, een sentiment op een luchtige wijze voorstellen?
Hou je van een humoristische toets in een mededeling, een boodschap?
Doe dan beroep op Mis en Boléro!
Hun aantrekkelijke, luchtige, plezierige verschijning geeft elke boodschap een aangename 'schwung' waardoor deze met een open houding en hart ontvangen kan worden.

Veerle — adviseur-directeur

Petra — Operationeel leidinggevende 

Wash verstaat de kunst om zorgvuldig en met veel respect te luisteren naar de ervaring van deelnemers; de kern van hun ‘verhaal’ te vatten en op een vederlichte, komische manier de essentie ervan te ‘spiegelen’. Een meerwaarde voor de eigenaar van het verhaal want je krijgt het ‘terug gespeeld’ als een cadeautje. Charlie Chaplin zou het niet beter hebben gedaan!

Hilde Gerené — cliëntgerichte psychotherapeut, focustrainer, teamcoach

Roeland — Master in sciences en digital consultant

Het WASH ! team uitnodigen zorgt voor zuurstof en beweging. Beweging in jezelf en met anderen. Zij zorgen voor een goddelijke lach met het alledaagse en het herkenbare zodat het lichter hanteerbaar wordt. Een team of groep kan via de spiegel van Mis en Boléro het onderliggende in de samenwerking op de voorgrond beleven. Met een lach en liefdevolle voorbereiding is de precisie hierin indrukwekkend. Gewoon een keertje doen is mijn aanbeveling. Ga niet voor het clownsfeestje maar voor een goed doordacht en professioneel doorwerkte ervaring die lang zal blijven nawerken.
Zij zorgen voor een innerlijke glimlach en uiterlijk schaterlach.

Ria — gestalttrainer - supervisor - opleider systemisch werk

Deze warme wasbeurt gaf me mee de moed om een lang proces van vasthouden aan iets ouds, achter me te laten.

Kathleen — Psychologe en coördinator Lost en co

Ontwapenend, perceptie-verruimend, ontroerend.
Effect: ik heb meer verbinding met mezelf ervaren en zag dit ook bij anderen waardoor de energie van het geheel een shift onderging.

Bart — arts en psychotherapeut